follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Studii geotehnice » Judetul TIMIS
  home     Studii geotehnice   Judetul TIMIS

Arme vanatoare Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru studii geotehnice completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
studii geotehnice constructii, studii geotehnice, studii geotehnice timis, studii geotehnice retele edilitare, studii geotehnice constructii industriale, studii geotehnice drumuri, studii geotehnice constructii rezidentiale, studii geotehnice timisoara (TIMISOARA, TIMIS)
Echipa cu experienta, dimanica si atenta la nevoile clientilor sai, realizam studii geotehnice la preturi avantajoase, in conformitate cu legislatia din Romania, pentru constructii rezidentiale, drumuri, retele edilitare, constructii industriale, etc. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati...
0747 *** ***Click aici!
studii geotehnice (Timisoara, TIMIS)
Presteaza servicii in domeniul cadastrului, geodeziei, cartografiei, topografiei, constructiilor civile si industriale, intocmeste documentatii pentru: inscrierea in cartea funciara a imobilelor, obtinerea autorizatiei de construire, studii topografice, proiecte de urbanism de detaliu, proiecte de urbanism zonale, materializarea in teren a limitelor de proprietate, retele geodezice de indesire, executa lucrari de topografie inginereasca, urmarirea comportarii in timp a constructiilor.La fel: instalatii electrice, sanitare, porti,..
0356 *** ***Click aici!
studii geotehnice timisoara (Timisoara, TIMIS)
Oferim servicii complete de proiectare in constructii si arhitectura pentru: constructii noi, extinderi, modificari interioare sau exterioare si mansardari cat si studii geotehnice, expertize tehnice, verificari autorizate si ridicari topografice. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0743 *** ***Click aici!
studii geotehnice (Timisoara, TIMIS)
Biroul Design'Studio si-a inceput activitatea in anul 2001 in Timisoara. In acest moment, isi adesfăsoara activitatea in special in raza judetelor Timis, Hunedoara si Caras-Severin iar, prin intermediul site-ului opereaza comenzi si in alte zone ale tarii. Este o companie cu capital privat, obiectul principal de activitate fiind proiectarea de interior-design si arhitectura...
0745 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie