follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Studii geotehnice » Judetul IASI
  home     Studii geotehnice   Judetul IASI

Studii geotehnice Iasi

Obtineti cel mai bun pret pentru studii geotehnice completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
studii geotehnice constructii poduri, studii geotehnice constructii hidrotehnice, studii geotehnice constructii agricole, studii geotehnice constructii, studii geotehnice constructii industriale, studii geotehnice constructii civile, studii geotehnice (IASI, IASI)
0747 *** ***Click aici!
studii geotehnice (IASI, IASI)
ARTEHNIS este o companie ieșeană inființată in anul 2006 cu scopul de susține mediul de afaceri prin servicii profesioniste de management și consultanță. Managementul proiectelor de construcții și consultanță tehnică in domeniu; Consultanță pentru accesarea de fonduri; proiectarea construcțiilor civile, industriale, agricole, de infrastructură și hidrotehnice; servicii de cadastru și topografie; studii geotehnice; realizarea expertizei tehnice și energetice, a auditului și certificatului de performanță..
0756 *** ***Click aici!
studii geotehnice (CHICEREA, IASI)
Servicii complete de proiectare si executie constructii civile si industriale: - constructii civile: case si mansarde, amenajari interioare, pergole, foisoare, mobilier/decoratiuni gradina, sarpante, garduri, anexe gospodaresti, confectii metalice; - servicii de proiectare: planuri urbanistice (PUZ/PUD), autorizatii de constructie (DTAC/PAC), planuri topografice, studii geotehnice, avize si avizare, intabulari, certificate energetice, expertize tehnice, proiecte tehnice (PTh). Pentru o oferta completa si personalizata va rugam sa ne contactati. Daca veti..
0747 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie