follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Studii geotehnice » Judetul CLUJ
  home     Studii geotehnice   Judetul CLUJ

Studii geotehnice Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru studii geotehnice completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
studii geotehnice cai ferate, studii geotehnice cluj napoca, studii geotehnice cluj, studii geotehnice constructii, studii geotehnice pentru cladiri, studii geotehnice blocuri, studii geotehnice case, studii geotehnice, studii geotehnice drumuri, studii geotehnice poduri, studii geotehnice tunele, studii geotehnice spitale, studii geotehnice birouri, studii geotehnice supermarketuri, studii geotehnice magazine (Cluj Napoca, CLUJ)
Efectuam studii geotehnice pentru case, blocuri si alte constructii. experienta in domeniu este vasta si a realizat studii geotehnice pentru numeroase obiective (atat publice, cat si private): cai ferate, drumuri, poduri, tunele, piste de aeroport, constructii suport la retele de comunicatii, statii de carburanti, constructii rezidentiale (case, blocuri, camine) si nerezidentiale (gradinite, scoli, sali de sport, spitale, birouri, supermarketuri, spatii administrative, hale industriale,..
0744 *** ***Click aici!
studii geotehnice (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Firma a fost infiintata in 2007, avand ca profil cercetari ale apelor subterane, investigatii geotehnice si elaborarea documentatiilor de profil GEOTECHMI are atestat de hidrogeologie de la Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor. Un studiu hidrogeologic presupune o documentatie in special alcatuita pentru alimentari cu apa din surse subterane si/sau ape de suprafata. Contine calcule privind debitele exploatabile ale capturilor (puturi,..
0744 *** ***Click aici!
studii geotehnice (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Realizez proiectare completa: arhitectura, rezistenta, instalatii, necesar de materiale, studii topografice, geotehnice, expertize, certificate energetice. Rapid si complet, experienta de 10 ani. Preturi incepand de la 5 euro/mp Tel. 0744355733..
0744 *** ***Click aici!
studii geotehnice (Cluj Napoca, CLUJ)
Societatea noastră vă pune la dispoziție următoarele servicii: proiectare de arhitectură pentru construcții civile și industriale; machete 3D si modele tridimensionale pentru orice fel de proiect de arhitectură, structură și instalații; expertize energetice, audit energetic și certificat energetic pentru construcții și instalații; proiectare de structură și rezistență pentru clădiri civile și industriale servicii complete de proiectare de instalații (termice, sanitare, electrice, ventilații, gaz, rețele..
0785 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie